Departamentul de Informatică şi Cibernetică Economică din cadrul Academiei de Studii Economice Bucureşti

 

Evenimente


Anunturi CSIE

Concursul "Cel mai bun programator" editia 2023

Festivitatea de decernare a premiilor concursului "Cel mai bun programator" va avea loc joi, 25 mai, in cadrul Conferintei Internationale IE 2023, in intervalul 12:30 - 13:00, amfiteatrul Grigore Moisil (cladirea CSIE, 2102).

Concursul "Cel mai bun programator" organizat de catre Departamentul de Informatica si Cibernetica Economica (DICE), din cadrul Facultatii de Cibernetica, Statistica si Informatica Economica (CSIE), se bucura de o indelungata si frumoasa traditie in cadrul Academiei de Studii Economice din Bucuresti.
"Cel mai bun programator" constituie un bun prilej de a evalua pregatirea studentilor in domeniul algoritmilor si tehnicilor de programare, de a promova valoarea si spiritul competitiv in randul acestora, de a atrage atentia catre oportunitatile de cariera in domeniul tehnologiilor informatice. Acest concurs asigura premisele selectarii si premierii celor mai talentati tineri specialisti si se adreseaza tuturor studentilor din cei trei ani de licenta de la orice facultate din ASE.
Concursul este organizat in format ACM International Collegiate Programming Contest (https://u.icpc.global) si va avea loc in data de 13 mai 2023, incepand cu ora 9:00, in laboratoarele facultatii CSIE.
Solutiile furnizate de participanti pentru problemele propuse vor putea fi implementate intr-unul din urmatoarele limbaje de programare, la alegere: C, C++, C#, Java, Python.
Participantii trebuie sa aiba asupra lor in ziua concursului cartea de identitate si legitimatia de student al ASE.
Pentru editia de anul acesta ni s-a alaturat ca sponsor principal al concursului societatea OMV Petrom, care va oferi castigatorilor premii extrem de atractive, respectiv:

 • Premiul I - MacBook Pro 14"

 • Premiile II si III - iPad Pro 11"

 • Premierea castigatorilor va avea loc la data de 25 mai 2023, in amfiteatrul Grigore Moisil al CSIE (sala 2102), in deschiderea Conferintei Internationale de Informatica Economica (IE 2023).
  Va invitam sa va inregistrati participarea prin completarea formularului urmator, in vederea dimensionarii corespunzatoare a numarului de laboratoare necesare desfasurarii concursului: Inscriere concurs "Cel mai bun programator" editia 2023
  Vom reveni cu actualizari cu privire la laboratoarele in care va fi organizat concursul.
  Va asteptam sa participati in numar cat mai mare si va uram mult succes!  © Departamentul de Informatică şi Cibernetică Economică
  Bucureşti, 2023