Training susținere prezentare licență

Studenții Facultății de Cibernetică, Statistică și Informatică Economică ce tocmai termină ciclul licență vor înfrunta în perioada 17-19 iulie cea mai mare provocare de până acum: susținerea examenului de licență.

Sindicatul Studenților din Cibernetică (SiSC), în parteneriat cu Departamentul de Informatică și Cibernetică Economică (DICE), organizează marți, 16 iulie, începând cu ora 9:00, în sala 2203, un scurt training pentru a veni în ajutorul acestora la susținerea prezentării licenței. Astfel, doamna prof. univ. dr.Virginia Mărăcine vă va spune câteva detalii despre ce ar vrea comisia să asculte în timpul prezentării, urmând ca mai apoi Paul Ardeleanu, Public Speaking Coach, să vă ofere câteva tips&tricks despre cum să susții o prezentare bună.

Studenții care vin cu prezentarea și o vor susține, vor primi feedback de la Paul, coach-ul celui mai bun speaker din Romania, Lorand Soares Szasz, votat în 2012 la Business Days, persoana care a câștigat în 2012 locul I la sesiunea de comunicări științifice a Facultății de Marketing.

Pentru că locurile sunt limitate, pentru a vă înscrie la acest training, completați acest  formular până sâmbătă, 13.07, ora 20:00, urmând ca până luni, ora 14:00, să primiți confirmarea acceptării la training pe mail.

DICE și SiSC vă urează mult succes și note cât mai mari!

Pentru mai multe informații, vă stă la dispoziție:

Andra Buică – Vicepreședinte Externe SiSC

E-mail: andra.buica@sisc.ro

Comentariile nu sunt permise.