SpringIT – Începe-ți cariera odată cu venirea primăverii!

Esti student pasionat de IT sau statistică şi vrei să îţi începi cariera, dar nu ştii de unde să porneşti? SpringIT vine în ajutorul tău! Realizat de Sindicatul Studenților din Cibernetică, proiectul urmăreşte să faciliteze legătura dintre angajatori și studenți, oferindu-le celor din urmă posibilitatea de a participa la numeroase prezentări, training-uri, workshop-uri și dezbateri.

SpringITVino la Spring IT în perioada 16-19 aprilie şi vei avea posibilitatea de a participa la prezentări în care companii precum Ubisoft, IBM, Qualitance sau Zitec îţi vor face cunoscute ofertele lor de joburi şi internship-uri disponibile pentru studenţi! Mai mult, vei avea ocazia să afli tot ce îţi doresti despre Ubisoft şi IBM în cele două Career Days organizate special pentru ca tu să vezi cum decurge activitatea într-o companie de top! Iar dacă asta nu este de ajuns, poţi participa la workshop-uri menite să îţi faciliteze accesul la jobul dorit!

Mai multe informații despre eveniment găsiți aici și pe site-urile:http://springit.sisc.ro si https://www.facebook.com/spring.it.sisc.

Comentariile nu sunt permise.