Concursuri didactice 10 septembrie 2014 – tema prelegerii de specialitate

In 10 septembrie 2014 au loc probele de concurs pentru ocuparea posturilor didactice de conferentiart 71 si 73 din statul de funcțiuni al Departamentului de Informatica și Cibernetica Economica.

Tema probelor de concurs:

  • post 71: Criptografie și elemente de securitate in aplicatii distribuite – HTTPS si JAAS, XML Security, Java web servers clustering
  • post 73: Solutii pentru Integrarea Aplica?iilor Întreprinderii (EAI). Integrarea Aplicatiilor Întreprinderii prin servicii Web. Arhitectura orientata pe servicii

Programarea concursurilor este disponibila pe http://resurseumane.ase.ro/concursuri_did

Parteneriat in cadrul proiectului EUROPEAN THEMATIC NETWORK

Acaademia de Studii Economice din Bucuresti a semnat parteneriatul in cadrul proiectului European Thematic Network “Future Education and Training in Computing: How To Support Learning at Anytime Anywhere”

Echipa DICE este formata din:

Prof. Univ.Dr. Adina Uţă
Conf.Univ.Dr. Iulian Intorsureanu
Conf.Univ.Dr. Anca Andreescu
Lect.Univ.Dr. Anda Belciu
Lect.Univ.Dr. Iuliana Simonca

Mai multe informatii…

SISC te invita la teatru !

Sindicatul Studenților din Facultatea de Cibernetică, Statistica și Informatică Economică (SiSC) anunță o nouă ediție a festivalului național Serile Teatrului Studențesc, eveniment ce se va desfășura în perioada 31 Martie- 4 Aprilie, la Casa de Cultură a Studenților din București. Intrarea este liberă!
Festivalul național de teatru Serile Teatrului Studențesc se află la cea de-a XVI-a ediție și se bucură în fiecare an de săli pline cu tineri pasionați de teatru, actori dedicați și juriu renumit. Festivalul a debutat în 1996, având ca principal scop apropierea studenților de mișcarea culturală prin teatru și în același timp oferirea oportunității actorilor tineri de a își demonstra talentul în fața unei audiențe.
Tema ediției acestui an este Păcatul, trăsătură cu care simpatizează orice personaj sau spectator al unei piese de teatru, deoarece teatrul este locul unde nu este nevoie să îți ascunzi păcatele. Festivalul se va desfășura de-a lungul a patru seri și va fi jurizat de personalități importante din lumea teatrului, în a cincea zi având loc gala de premiere.
Pentru mai multe detalii referitoare la ediția de anul acesta a festivalului, puteți vizita site-ul oficial www.sts.sisc.ro, sau pagina de Facebook.

Sindicatul Studenților din Facultatea de Cibernetică, Statistică și Informatică Economică (SiSC) este cea mai veche organizație studențească din Academia de Studii Economice, care de 17 ani reprezintă cu succes dorințele și scopurile tinerilor studenți.

Concursuri didactice – tema prelegerii de specialitate

In perioada 3-4 martie 2014 au loc probele de concurs pentru ocuparea posturilor didactice de lector 105, 109 si 118 din statul de functiuni al Departamentului de Informatica si Cibernetica Economica.

Tema probelor de concurs:

  • post 105: Continutul rapoartelor si chestionarelor de audit
  • post 109: Conceptul de polimorfism in Programarea Orientata Obiect
  • post 118: Pregatirea datelor pentru analiza – interogari in SAS

Concurs post didactic vacant de asistent universitar pe perioada determinata

Proba de concurs pentru ocuparea postului vacant de asistent universitar pe perioada determinata, numarul 133 din statul de functii al Departamentului de Informatica si Cibernetica Economica, are loc vineri, 31 ianuarie 2014, ora 10:00, sala 2320.

Detalii privinde metodologia de concurs sunt disponibile la adresa http://resurseumane.ase.ro/concursuri_determ

 

Tineri de succes !

Cu ocazia realizării unui nou proiect numit ”Tineri de Succes”, Sindicatul Studenţilor din Cibernetică (SISC) are deosebita plăcere de a vă invita marţi, 29 octombrie, începând cu orele 15:00, la cafeneaua din Librăria Bastilia, să participaţi la o conferinţă ce intenţionează să îi inspire pe tineri, să îi motiveze şi să îi încurajeze să devină antreprenori.

În cadrul evenimentului veţi putea auzi poveştile a patru oameni curajoşi, patru oameni care au îndrăznit să se impună pe piaţa muncii şi să devină ei înşişi branduri de succes. Vorbim despre:

  • Dragoş Anastasiu (preşedinte Eurolines România)
  • Simona Lăpuşan (fondator Zitec)
  • Irina Scarlat (fondator Akcees România si prove PR)
  • Alexandru Negrea (head of Facebook Department Spada).

Aceştia vor împărtăşi cu noi provocarea de a zidi, cărămidă cu cărămidă, o afacere răspândită pe culmile gloriei, ce le-a adus împlinire.

Microsoft recrutează în ASE!

Pe 30 octombrie 2013, ora 14:00, sala 2013, studenții din anii 1,2 și 3 ai Facultății de Cibernetică, Statistică și Informatică Economică sunt invitați să participe la o întâlnire cu o echipă din departamentul HR al Microsoft Redmond, care va veni în România pentru a recruta candidați pentru sediul central al Microsoft. Studenții interesați pot aplica la adresa www.microsoft.com/university. Mai multe detalii privind evenimentul se regăsesc aici.