Concursuri didactice 10 septembrie 2014 – tema prelegerii de specialitate

In 10 septembrie 2014 au loc probele de concurs pentru ocuparea posturilor didactice de conferentiart 71 si 73 din statul de funcțiuni al Departamentului de Informatica și Cibernetica Economica.

Tema probelor de concurs:

  • post 71: Criptografie și elemente de securitate in aplicatii distribuite – HTTPS si JAAS, XML Security, Java web servers clustering
  • post 73: Solutii pentru Integrarea Aplica?iilor Întreprinderii (EAI). Integrarea Aplicatiilor Întreprinderii prin servicii Web. Arhitectura orientata pe servicii

Programarea concursurilor este disponibila pe http://resurseumane.ase.ro/concursuri_did

Parteneriat in cadrul proiectului EUROPEAN THEMATIC NETWORK

Acaademia de Studii Economice din Bucuresti a semnat parteneriatul in cadrul proiectului European Thematic Network “Future Education and Training in Computing: How To Support Learning at Anytime Anywhere”

Echipa DICE este formata din:

Prof. Univ.Dr. Adina Uţă
Conf.Univ.Dr. Iulian Intorsureanu
Conf.Univ.Dr. Anca Andreescu
Lect.Univ.Dr. Anda Belciu
Lect.Univ.Dr. Iuliana Simonca

Mai multe informatii…

SISC te invita la teatru !

Sindicatul Studenților din Facultatea de Cibernetică, Statistica și Informatică Economică (SiSC) anunță o nouă ediție a festivalului național Serile Teatrului Studențesc, eveniment ce se va desfășura în perioada 31 Martie- 4 Aprilie, la Casa de Cultură a Studenților din București. Intrarea este liberă!
Festivalul național de teatru Serile Teatrului Studențesc se află la cea de-a XVI-a ediție și se bucură în fiecare an de săli pline cu tineri pasionați de teatru, actori dedicați și juriu renumit. Festivalul a debutat în 1996, având ca principal scop apropierea studenților de mișcarea culturală prin teatru și în același timp oferirea oportunității actorilor tineri de a își demonstra talentul în fața unei audiențe.
Tema ediției acestui an este Păcatul, trăsătură cu care simpatizează orice personaj sau spectator al unei piese de teatru, deoarece teatrul este locul unde nu este nevoie să îți ascunzi păcatele. Festivalul se va desfășura de-a lungul a patru seri și va fi jurizat de personalități importante din lumea teatrului, în a cincea zi având loc gala de premiere.
Pentru mai multe detalii referitoare la ediția de anul acesta a festivalului, puteți vizita site-ul oficial www.sts.sisc.ro, sau pagina de Facebook.

Sindicatul Studenților din Facultatea de Cibernetică, Statistică și Informatică Economică (SiSC) este cea mai veche organizație studențească din Academia de Studii Economice, care de 17 ani reprezintă cu succes dorințele și scopurile tinerilor studenți.

Concursuri didactice – tema prelegerii de specialitate

In perioada 3-4 martie 2014 au loc probele de concurs pentru ocuparea posturilor didactice de lector 105, 109 si 118 din statul de functiuni al Departamentului de Informatica si Cibernetica Economica.

Tema probelor de concurs:

  • post 105: Continutul rapoartelor si chestionarelor de audit
  • post 109: Conceptul de polimorfism in Programarea Orientata Obiect
  • post 118: Pregatirea datelor pentru analiza – interogari in SAS

Concursul “Cel mai bun programator”, editia 2013

/* cel mai bun programator */

Concureaza împotriva celor mai buni programatori din Academia de Studii Economice din București într-un concurs care testează elemente de logică și de algoritmică prin programare.

Concursul “Cel mai bun programator” organizat de către Departamentul de Informatică şi Cibernetică Economică – DICE (www.dice.ase.ro), din cadrul Facultăţii de Cibernetică, Statistică şi Informatică Economică – CSIE (www.csie.ase.ro), este un eveniment cu tradiție în Academia de Studii Economice ce are rolul de a promova valoarea și spiritul competitiv în rândul studenților ASE. Continue reading